Genç Bayırlı Köyü

Genç Bayırlı Köyü

Bayırlı köyü haberleri, Genç Bayırlı köyü güncel son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Bingöl köyleri arasında yer alan Bayırlı köyünde vefat edenler ve köyün eski adı haberimizde.

Bayırlı köyü hangi il ve ilçeye bağlı, Genç Bayırlı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Bayırlı köyü son dakika gelişmeleri, köye ait haberler, köye özgü yemekler, köyün tarihi, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köyün eski adı, Zazaca'da "ortaköy" anlamına gelen "Dewa Miyunin" olarak geçmektedir. Köy, 1916'dan beri bugünkü adı taşımaktadır.Köy, Bingöl il merkezine 65 km, Genç ilçe merkezine 45 km uzaklıktadır.

Bayırlı, Bingöl ilinin Genç ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Bayırlı Köyü Resimleri ve Bayırlı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Genç Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Genç Bingöl Arası Kaç Km? Genç Hava Durumu? Bingöl Köyleri ve Genç Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Bingölli iseniz Bingöl Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Bingöllü Ünlüler arasında Genç Bayırlı Köyünde doğan biri var mı? Genç Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.