Gençler, bağımlılıklara karşı yürüdü

Gençler, bağımlılıklara karşı yürüdü

Afyonkarahisar Gençlik Merkezi tarafından yürütülen "Bağımlılıklara Karşı Gençlerle Adım Adım Doğaya" adlı proje kapsamında Erkmen Tabiat Parkında...

Afyonkarahisar Gençlik Merkezi tarafından yürütülen "Bağımlılıklara Karşı Gençlerle Adım Adım Doğaya" adlı proje kapsamında Erkmen Tabiat Parkında doğa yürüyüşü faaliyeti gerçekleştirildi.

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi üyeleri tarafından gerçekleştirilen faaliyet ile ilgili yapılan açıklamada, "Gençlere doğa sporları yapabilme becerileri kazandırılarak, daha sağlıklı bir beden ve ruh yapısına sahip olmaları ile birlikte gençler arasında sevgi, kardeşlik ve dayanışmayı güçlendirilmesini hedefleyen proje yeni faaliyetlerle sürdürülüyor. Bağımlılıklarla mücadelede gençlerin ruh ve beden sağlığını korumak, zinde kalmaları için sporun özellikle doğada yapılan sportif aktivitelerin önemine dikkat çekildi. Faaliyet kapsamında katılımcılara doğa sporları hakkında bilgi verilerek, kamp yeri seçimi, çadır kurma ve doğa yürüyüşleri ile ilgili uygulamalı eğitim verildi. Erkmen bölgesinde bulunan bitki türleri ve devasal kestane ağaçlarının arasında yapılan yürüyüş ile gençler keyifli bir faaliyet geçirdi. Gençler bu faaliyet ile hem doğa sporları konusunda bilgi sahibi olmuşlar hem de ilimizdeki önemli bir tabiat parkını gezme fırsatı bulmuşlardır. İlimizde yaşayan tüm gençleri Afyonkarahisar Gençlik Merkezimiz bünyesinde düzenlediğimiz faaliyetlere katılmaya davet ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Gençler, bağımlılıklara karşı yürüdü

Gençler, bağımlılıklara karşı yürüdü

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.