Gercüş Doruk Köyü

Gercüş Doruk Köyü

Doruk köyü haberleri, köyü güncel son dakika gelişmeleri, Doruk köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Batman köyleri arasında yer alan Doruk köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Gercüş Doruk köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Doruk köyü son dakika gelişmeleri, Doruk köyüne özgü yemekler, Gercüş Doruk köyünün tarihi, Doruk köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Doruk köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Doruk, Batman ilinin Gercüş ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Güneydoğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Doruk Köyü Resimleri ve Doruk köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Gercüş Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Güneydoğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Gercüş Batman Arası Kaç Km? Gercüş Hava Durumu? Batman Köyleri ve Gercüş Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Batmanlı iseniz Batman doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Batmanlı Ünlüler arasında Gercüş Doruk Köyünde doğan biri var mı? Gercüş doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.