Gerede Kazanlar Köyü

Gerede Kazanlar Köyü

Kazanlar Köyü haberleri, Gerede Kazanlar köyü güncel son dakika gelişmeleri, Kazanlar köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Bolu Köyleri Arasında yer alan Kazanlar köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Gerede Kazanlar köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kazanlar köyü son dakika gelişmeleri, Kazanlar köyüne özgü yemekler, Gerede Kazanlar köyünün tarihi, Kazanlar köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kazanlar köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kazanlar, Bolu ilinin Gerede ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kazanlar Köyü Resimleri ve Kazanlar  köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Gerede Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Gerede Bolu Arası Kaç Km? Gerede Hava Durumu? Bolu Köyleri ve Gerede Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Bolulu iseniz Bolu Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Bolulu Ünlüler arasında Gerede Kazanlar Köyünde doğan biri var mı? Gerede Doğumlu Ünlüler Kimler?

Kazanlar, Bolu ilinin Gerede ilçesine bağlı bir mahalledir.Kazanlar Köyü, Osmanlılardan beri aynı alan üzerindedir. Rusya'nın Tataristan'ı 16. yüzyılda işgal etmesi sonucu bölgeyi terk edenler bu köye yerleşmiştir.Köy, Bolu'ya 60 kilometre, Gerede'ye 10 kilometre, Ankara'ya 125 kilometre uzaklıktadır.Köyde Karasal iklim görülmektedir.

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.