Girişimci kadından güzellik merkezi

Girişimci kadından güzellik merkezi

Van'da iktisadi ve idari bilimler fakültesinden mezun olan genç kadın, güzellik merkezi açtı.

Van'da iktisadi ve idari bilimler fakültesinden mezun olan genç kadın, güzellik merkezi açtı.

24 yaşındaki genç girişimci Ceyda Yıldız, açtığı güzellik merkezi ile bölgede kadınlara hizmet etmeyi düşünürken, bu sektörde iddialı olduğunu da kanıtlamak istiyor. İşletme mezunu olan Ceyda Yıldız, güzellik uzmanlığı eğitimleri de alarak farklı bir sektörde iş hayatına atıldı. Van AVM arkasındaki Serhat Mahallesi Timurpaşa Sokakta açtığı "Yıldız Woman Güzellik ve Sağlıklı Yaşam Merkezi", görkemli bir kokteylle açıldı. Açılışını Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva, Yönetim Kurulu Üyesi Metin Abi yaparken, açılış kokteyline kalabalık bir davetli katıldı.

Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, girişimciliği her zaman özendirmeye çalıştıklarını belirterek, "Kadınların ekonomik hayatta bulunmaları için Van TSO olarak her zaman özel bir çaba içinde bulunuyoruz. Bugünde genç girişimci bir kadın arkadaşımızın iş yerinin açılış programına katıldık. Her zaman şunu iddia ediyoruz. İş aramayın, iş kurun diyoruz. Bugün de girişimci arkadaşımızın kurduğu iş yeri açılışını gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Başarılı olmasını dilerim" dedi.

Genç girişimci Ceyda Yıldız da, çok heyecanlı olduğunu belirterek, "İşletme mezunuyum, ama her zaman yapmak istediğim bir iş için eğitimler aldım. Bugünde iş yerimizi açarak kadınlarımıza hizmet etmek istiyoruz. İşletmemizde çalışan tüm arkadaşlarımız uzman kişiler. 4 uzmanla lazer epilasyonu, cilt bakımı, leke tedavisi, kalıcı makyaj, PRP mezoterapi, dermaroller ve dermapen işlemlerini yapıyoruz. Kısa sürede uzmanlarımızla fark oluşturacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Yıldız Woman Güzellik ve Sağlıklı Yaşam Merkezi yöneticisi Ceyda Yıldız, açtıkları işletmede hedef grupları olan kadınlar başta olmak üzere herkese sağlıklı, kaliteli ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet vermek üzere yola çıktıklarını belirterek, "Yapacağımız bu işte iddialıyız. Bizi tercih edenler, bizim referansımız olacaklardır" şeklinde konuştu.

Girişimci kadından güzellik merkezi

Girişimci kadından güzellik merkezi

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.