Gökçebey Aktarla Köyü

Gökçebey Aktarla Köyü

Aktarla Köyü haberleri, Gökçebey Aktarla köyü güncel son dakika gelişmeleri, Aktarla köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Zonguldak Köyleri Arasında yer alan Aktarla Köyünde vefat edenler, köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Gökçebey Aktarla köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Aktarla köyü son dakika gelişmeleri, Aktarla köyüne özgü yemekler, Gökçebey Aktarla köyünün tarihi, Aktarla köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Aktarla köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Aktarla, Zonguldak ilinin Gökçebey ilçesine bağlı bir köydür.

 

Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Aktarla Köyü Resimleri ve aktarla köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Gökçebey Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Gökçebey Zonguldak Arası Kaç Km? Gökçebey Hava Durumu? Zonguldak Köyleri ve Gökçebey Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Zonguldaklı iseniz Zonguldak Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Zonguldaklı Ünlüler arasında Gökçebey Aktarla Köyünde doğan biri var mı? Gökçebey Doğumlu Ünlüler Kimler?

AKTARLA KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Aktarla, Zonguldak ilinin Gökçebey ilçesine bağlı bir köydür. Zonguldak iline 50 km, Gökçebey ilçesine 4 km uzaklıktadır.

Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.

Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Köyde ilköğretim okulu vardır. Köyün içme suyu şebekesi vardır. kanalizasyon şebekesi Vardır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi Var Ama doktor Ve hemşerisi Yoktur.. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.