Gökçebey Namazgah Köyü

Gökçebey Namazgah Köyü

Namazgah Köyü haberleri, Gökçebey Namazgah köyü güncel son dakika gelişmeleri, Namazgah köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Zonguldak Köyleri Arasında yer alan Namazgah Köyünde vefat edenler.

Gökçebey Namazgah köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Namazgah köyü son dakika gelişmeleri, Namazgah köyüne özgü yemekler, Gökçebey Namazgah köyünün tarihi, Namazgah köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Namazgah köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Namazgah, Zonguldak ilinin Gökçebey ilçesine bağlı bir köydür. Köy halkının Asya Türklerinden geldiği Köyün adının Alimoğlu denilen şahsın Körük Yanı denilen yerde sürekli namaz kıldığının görülmesinden dolayı namazgah olduğu hakkında bir rivayet vardır. Zonguldak iline 53 km, Gökçebey ilçesine 8 km uzaklıktadır.
 

 

Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Namazgah Köyü Resimleri ve Namazgah köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Gökçebey Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Gökçebey Zonguldak Arası Kaç Km? Gökçebey Hava Durumu? Zonguldak Köyleri ve Gökçebey Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kayserili iseniz Zonguldak Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Zonguldak Ünlüler arasında Gökçebey Namazgah Köyünde doğan biri var mı? Gökçebey Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.