Gökçebey Örmeci Köyü

Gökçebey Örmeci Köyü

Örmeci Köyü haberleri, Gökçebey Örmeci köyü güncel son dakika gelişmeleri, Örmeci köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Zonguldak Köyleri Arasında yer alan Örmeci Köyünde vefat edenler.

Gökçebey Örmeci köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Örmeci köyü son dakika gelişmeleri, Örmeci köyüne özgü yemekler, Gökçebey Örmeci köyünün tarihi, Örmeci köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Örmeci köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Örmeci, Zonguldak ilinin Gökçebey ilçesine bağlı bir köydür. Zonguldak İl Merkezine 40 km, Gökçebey İlçesine 9 km , Devrek İlçesine 25 Km,Çaycuma İlçesine 16 km. uzaklıktadır.

 

Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Örmeci Köyü Resimleri ve Örmeci köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Gökçebey Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Gökçebey Zonguldak Arası Kaç Km? Gökçebey Hava Durumu? Zonguldak Köyleri ve Gökçebey Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kayserili iseniz Zonguldak Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Zonguldak Ünlüler arasında Gökçebey Örmeci Köyünde doğan biri var mı? Gökçebey Doğumlu Ünlüler Kimler?


 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.