Gökçebey Pazarlıoğlu Köyü

Gökçebey Pazarlıoğlu Köyü

Pazarlıoğlu Köyü haberleri, Gökçebey Pazarlıoğlu köyü güncel son dakika gelişmeleri, Pazarlıoğlu köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Zonguldak Köyleri Arasında yer alan Pazarlıoğlu Köyünde vefat edenler.

Gökçebey Pazarlıoğlu köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Pazarlıoğlu köyü son dakika gelişmeleri, Pazarlıoğlu köyüne özgü yemekler, Gökçebey Pazarlıoğlu köyünün tarihi, Pazarlıoğlu köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Pazarlıoğlu köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Pazarlıoğlu, Zonguldak ilinin Gökçebey ilçesine bağlı bir köydür. 1868'de köyün kurulu olduğu bilinmektedir.Zonguldak iline 60 km, Gökçebey ilçesine 14 km uzaklıktadır.

 

 

Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Pazarlıoğlu Köyü Resimleri ve Pazarlıoğlu köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Gökçebey Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Gökçebey Zonguldak Arası Kaç Km? Gökçebey Hava Durumu? Zonguldak Köyleri ve Gökçebey Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kayserili iseniz Zonguldak Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Zonguldak Ünlüler arasında Gökçebey Pazarlıoğlu Köyünde doğan biri var mı? Gökçebey Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.