Gökçebey Uzunahmetler Köyü

Gökçebey Uzunahmetler Köyü

Uzunahmetler Köyü haberleri, Gökçebey Uzunahmetler köyü güncel son dakika gelişmeleri, Uzunahmetler köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Zonguldak Köyleri Arasında yer alan Uzunahmetler Köyünde vefat edenler.

Gökçebey Uzunahmetler köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Uzunahmetler köyü son dakika gelişmeleri, Uzunahmetler köyüne özgü yemekler, Gökçebey Uzunahmetler köyünün tarihi, Uzunahmetler köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Uzunahmetler köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Uzunahmetler, Zonguldak ilinin Gökçebey ilçesine bağlı bir köydür. Zonguldak iline 48 km, Gökçebey ilçesine 3 km uzaklıktadır.

 

 

Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Uzunahmetler Köyü Resimleri ve Uzunahmetler köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Gökçebey Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Gökçebey Zonguldak Arası Kaç Km? Gökçebey Hava Durumu? Zonguldak Köyleri ve Gökçebey Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kayserili iseniz Zonguldak Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Zonguldak Ünlüler arasında Gökçebey Uzunahmetler Köyünde doğan biri var mı? Gökçebey Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.