Gökhan Tepe, Öğretmenleri Coşturdu

Gökhan Tepe, Öğretmenleri Coşturdu

İzmir Sınav Eğitim Kurumlarının 400’ü aşkın öğretmeni, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Kaya İzmir Thermal& Convention’da Gökhan Tepe ile buluştu. Sınav Eğitim Kurumları İzmir şubesi her yıl olduğu gibi bu yıl da öğretmenler gününde coşkulu bir ku

İzmir Sınav Eğitim Kurumlarının 400’ü aşkın öğretmeni, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Kaya İzmir Thermal& Convention’da Gökhan Tepe ile buluştu.
Sınav Eğitim Kurumları İzmir şubesi her yıl olduğu gibi bu yıl da öğretmenler gününde coşkulu bir kutlama ile öğretmenler gününü taçlandırdı. 400’ü aşkın öğretmeni ile Kaya İzmir Thermal&Convention’da bir araya gelen İzmir Sınav Eğitim Kurumları ailesi önce Liva Performans grubunun keyifli müzikleriyle eğlenirken sonrasında da Gökhan Tepe konseriyle günlerini en güzel şekilde kutlama fırsatını yakaladı. Coşkulu gecede Gökhan Tepe, en sevilen şarkılarıyla sevenleriyle buluştu. Tüm öğretmenlerin keyifle eğlendiği gecede Gökhan Tepe de enerjisi yüksek öğretmenlerle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.
İzmir Sınav Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi İlker Sümer, 30 yıllık geçmişi olan Sınav Eğitim Kurumlarının İzmir’de çok güçlü bir konuma ulaştığını ifade ederek, “Biz İzmir’de kısa sayılabilecek bir sürede 5 binin üzerinde öğrenciye ulaşmış bir kurum haline geldik. Sınav markasının gücü tartışılmaz. Biz bu güç ve öğretmenlerimize, mesleğimize duyduğumuz inançla, emin adımlarla ilerlemeye, ülkemizin gençlerini en iyi şekilde yetiştirmeye devam edeceğiz. Onları, Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında geleceğe taşıyacağız. Bunu sağlayacak olan siz öğretmenlerimize güvenimiz tamdır.” ifadelerini kullandı.

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.