Gölbaşı Hacımuratlı Köyü

Gölbaşı Hacımuratlı Köyü

Hacımuratlı köyü haberleri, Gölbaşı Hacımuratlı köyü güncel son dakika gelişmeleri , Hacımuratlı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler , Ankara köyleri arasında yer alan Hacımuratlı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Gölbaşı Hacımuratlı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Hacımuratlı köyü son dakika gelişmeleri, Hacımuratlı köyüne özgü yemekler, Gölbaşı Hacımuratlı köyünün tarihi, Hacımuratlı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Hacımuratlı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Hacımuratlı, Ankara ilinin Gölbaşı ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Hacımuratlı Köyü Resimleri ve Hacımuratlı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Gölbaşı Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Gölbaşı Ankara Arası Kaç Km? Gölbaşı Hava Durumu? Ankara Köyleri ve Gölbaşı Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ankaralı iseniz Ankara Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ankaralı Ünlüler arasında Gölbaşı Hacımuratlı Köyünde doğan biri var mı? Gölbaşı Doğumlu Ünlüler Kimler?

Hacımuratlı, Ankara ilinin Gölbaşı ilçesine bağlı bir mahalledir.

Yerleşim, Büyük Çerkes Sürgünü sonucu vatanlarından sürgün edilen Kafkasyalı aileler tarafından kurulmuştur. Çoğunluğu Çerkeslerin Kabardey boyuna mensup olan mahallede diğer Kuzey Kafkasya halklarından olan, Oset, Besleney ve Abzekh nüfus da bulunmaktadır.

Ankara iline 36 km, Gölbaşı ilçesine 16 km uzaklıktadır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.