Gölbaşı Hallaçlı Köyü

Gölbaşı Hallaçlı Köyü

Hallaçlı köyü haberleri, Gölbaşı Hallaçlı köyü güncel son dakika gelişmeleri , Hallaçlı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler , Ankara köyleri arasında yer alan Hallaçlı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Gölbaşı Hallaçlı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Hallaçlı köyü son dakika gelişmeleri, Hallaçlı köyüne özgü yemekler, Gölbaşı Hallaçlı köyünün tarihi, Hallaçlı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Hallaçlı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Hallaçlı, Ankara ilinin Gölbaşı ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Hallaçlı Köyü Resimleri ve Hallaçlı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Gölbaşı Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Gölbaşı Ankara Arası Kaç Km? Gölbaşı Hava Durumu? Ankara Köyleri ve Gölbaşı Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ankaralı iseniz Ankara Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ankaralı Ünlüler arasında Gölbaşı Hallaçlı Köyünde doğan biri var mı? Gölbaşı Doğumlu Ünlüler Kimler?

Hallaçlı, Ankara ilinin Gölbaşı ilçesine bağlı bir mahalledir.

Eski adı 'Hallaçlı' ve 'Hallaçlu' olan mahalle, Haymana Gölbaşı karayoluna 15 km ilçe merkezine 23 km uzaklıktadır.Ankara iline 41 km, Gölbaşı ilçesine 23 km uzaklıktadır.

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.