Gölbaşı tren garı altına alt geçit yapılacak

Gölbaşı tren garı altına alt geçit yapılacak

Adıyaman'ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, tren garı altından Botanik Park'a maliyeti 4 milyon 819 bin TL olan alt geçidin yapılacağı müjdesini...

Adıyaman'ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, tren garı altından Botanik Park'a maliyeti 4 milyon 819 bin TL olan alt geçidin yapılacağı müjdesini verdi.

Yapılacak olan alt geçitle ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, "Gölbaşı'nın önemli sorunlarından birisi olarak gördüğümüz Kurugeçit Mahallesi ile Cumhuriyet Mahallesi Turan Özdemir Caddesini bir araya bağlayacak olan Gölbaşı Tren Garı altından Botanik Park'a alt geçit yapılacağı müjdesini hem ilçe halkımıza hem de Kurugeçit Mahallesi sakinlerine müjdelemek istiyorum.

Mahalle sakinleri genel olarak tren garı içerisinden trenlerin arasından ilçe merkezindeki çarşımıza geçiş yapıyorlardı. Bu geçişler esnasında bazı sıkıntılar yaşanabiliyor, trenlerin olduğu zamanlarda geçmek epey bir zor oluyor. Biz hem güvenlik açısından hem de bu zorlukların giderilmesi açısından yaptığımız girişimler sonucu yaklaşık maliyeti 4 milyon 819 bin TL'ye mal olacak projenin geçmesini sağladık. Projenin geçmesinde desteklerini esirgemeyen teşekkürlerimi sunuyorum. Alt geçidimiz şimdiden Kurugeçit Mahallesi halkına ilçe halkımıza hayırlı olsun" dedi.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.