Gölcük İrşadiye Köyü

Gölcük İrşadiye Köyü

İrşadiye Köyü Haberleri, Gölcük İrşadiye Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, İrşadiye Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Kocaeli Köyleri Arasında Yer Alan İrşadiye Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Gölcük İrşadiye  köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, İrşadiye köyü son dakika gelişmeleri, İrşadiye köyüne özgü yemekler, Gölcük İrşadiye  köyünün tarihi, İrşadiye köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, İrşadiye köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

İrşadiye Kocaeli ilinin Gölcük ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız İrşadiye  Köyü Resimleri ve İrşadiye  köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

İzmit Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Gölcük Kocaeli Arası Kaç Km? Gölcük Hava Durumu? Kocaeli Köyleri ve Gölcük Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kocaelili iseniz Kocaeli Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Kocaelili Ünlüler arasında Gölcük İrşadiye Köyünde doğan biri var mı? İzmit Doğumlu Ünlüler Kimler?

İrşadiye, Kocaeli ilinin Gölcük ilçesine bağlı bir mahalledir.

izmit'in karşısında beylik denilen hali arazide, Borçka'nin Maradit mahallesinden ve Batumdan gelen sahislar, Yenimahalle, camlik, koyyeri isimleriyle üç köy kurmuslar, daha sonra bu uc koy irsadiye ve yenimahalle isimleriyle ikiye inmis ve nihayet irsadiye adıyla tek koy halini almıştır.

Kocaeli il merkezine 31 km, Gölcük ilçesine 13 km uzaklıktadır.Mahallede, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamasının yanı sıra taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi vardır. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol beton olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır. Köy KonağıMahallede Modern Köy Konağı Mevcuttur , Konakta,Konferans Salonu,Misafirhane,Çay Ve Istırahat Salonu,Muhtarlık Burosu,Koperatif Burosu.İlçeden Gelen Sağlık Görevlilerinin Muayne Yapacağı Muayne Odası,İmam Evi,Tuvaletler

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.