Gölcük Şirinköy Köyü

Gölcük Şirinköy Köyü

Köyü Haberleri, Gölcük Şirinköy Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Şirinköy Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Kocaeli Köyleri Arasında Yer Alan Şirinköy Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Gölcük Şirinköy  köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Şirinköy köyü son dakika gelişmeleri, Şirinköy köyüne özgü yemekler, Gölcük Şirinköy  köyünün tarihi, Şirinköy köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Şirinköy köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Şirinköy Kocaeli ilinin Gölcük ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Şirinköy  Köyü Resimleri ve Şirinköy  köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

İzmit Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Gölcük Kocaeli Arası Kaç Km? Gölcük Hava Durumu? Kocaeli Köyleri ve Gölcük Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kocaelili iseniz Kocaeli Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Kocaelili Ünlüler arasında Gölcük Şirinköy Köyünde doğan biri var mı? İzmit Doğumlu Ünlüler Kimler?

Şirinköy , Kocaeli ilinin Gölcük ilçesine bağlı bir mahalledir.

Kocaeli il merkezine 22 km, Gölcük ilçesine 5 km uzaklıktadır.Mahallede, ilköğretim okulu vardır. Mahallenin hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi vardır ancak PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı vardır ancak sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.