Gölhisar Hisarardı Köyü

Gölhisar Hisarardı Köyü

Hisarardı köyü haberleri, köyü güncel son dakika gelişmeleri, Hisarardı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Burdur köyleri arasında yer alan Hisarardı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Gölhisar, Hisarardı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Hisarardı köyü son dakika gelişmeleri, Hisarardı köyüne özgü yemekler, Gölhisar Hisarardı köyünün tarihi, Hisarardı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Hisarardı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köyün adı, 1919 yılı kayıtlarında Asarardı olarak geçmektedir. Burdur il merkezine 110 km, Gölhisar ilçe merkezine 12 km uzaklıktadır. 

Hisarardı, Burdur ilinin Gölhisar ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Akdeniz bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Resimleri ve videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Hisarardı, Burdur ilinin Gölhisar ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Akdeniz bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız  Resimleri ve  videoları sizin de ilginizi çekebilir. Gölhisar Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı?Gölhisar Burdur Arası Kaç Km? Gölhisar Hava Durumu? Burdur Köyleri ve Gölhisar Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Burdurlu iseniz Burdur Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Burdurlu Ünlüler arasında Gölhisar doğan biri var mı? Gölhisar Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.