Gölköy Güzelyurt Köyü

Gölköy Güzelyurt Köyü

Güzelyurt Köyü Haberleri, Gölköy Güzelyurt Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Güzelyurt Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Ordu Köyleri Arasında Yer Alan Güzelyurt Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Gölköy Güzelyurt köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Güzelyurt köyü son dakika gelişmeleri, Güzelyurt köyüne özgü yemekler, Gölköy Güzelyurt köyünün tarihi, Güzelyurt köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Güzelyurt köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Güzelyurt , Ordu'nun Gölköy ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Güzelyurt  Köyü Resimleri ve Güzelyurt  köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Gölköy Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Gölköy Ordu Arası Kaç Km? Gölköy Hava Durumu? Ordu Köyleri ve Gölköy Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ordulu iseniz Ordu Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ordulu Ünlüler arasında Gölköy Güzelyurt Köyünde doğan biri var mı? Gölköy Doğumlu Ünlüler Kimler?

Güzelyurt , Ordu ilinin Gölköy ilçesine bağlı bir köydür.

Köyün geçim kaynakları fındık tarımı, hayvancılık ve arıcılıktır. Türkiye'de Karadeniz iklimi nin görüldüğü köyde kışlar soğuk ve kar yağışlı, yazlar sıcak ve yağmurlu geçmektedir.

Coğrafi yapısı engebelidir. İlçe bağlantı yolları asfalt olup ulaşım karayoluyla sağlanmaktadır. 1988 yılında belediye statüsü kazanmış olmasına rağmen, 12 Kasım 2012 tarihinde yayınlanan 6360 sayılı kanunla Ordu ilinin büyükşehir olmasıyla birlikte bu statüsünü kaybetmiştir. Bağlı bulunduğu Gölköy ilçesine yaklaşık 20 km, Aybastı ilçesine 17 km ve Ordu kent merkezine 65 km mesafede olup, denizden yüksekliği 1000 metredir.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.