Gölköy Paşapınar Köyü

Gölköy Paşapınar Köyü

Paşapınar Köyü Haberleri, Gölköy Paşapınar Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Paşapınar Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Ordu Köyleri Arasında Yer Alan Paşapınar Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Gölköy Paşapınar köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Paşapınar köyü son dakika gelişmeleri, Paşapınar köyüne özgü yemekler, Gölköy Paşapınar köyünün tarihi, Paşapınar köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Paşapınar köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Paşapınar , Ordu'nun Gölköy ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Paşapınar  Köyü Resimleri ve Paşapınar  köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Gölköy Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Gölköy Ordu Arası Kaç Km? Gölköy Hava Durumu? Ordu Köyleri ve Gölköy Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ordulu iseniz Ordu Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ordulu Ünlüler arasında Gölköy Paşapınar Köyünde doğan biri var mı? Gölköy Doğumlu Ünlüler Kimler?

Paşapınar , Ordu ilinin Gölköy ilçesine bağlı bir köydür.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.