Gölpazarı Akçakavak Köyü

Gölpazarı Akçakavak Köyü

Akçakavak köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Akçakavak köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Bilecik köyleri arasında yer alan Akçakavak köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Gölpazarı Akçakavak köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Akçakavak köyü son dakika gelişmeleri, Akçakavak köyüne özgü yemekler, Gölpazarı Akçakavak köyünün tarihi, Akçakavak köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Akçakavak köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Akçakavak, Bilecik ilinin Gölpazarı ilçesine bağlı bir köydür.Akçakavak Köyü'nün 1700'lü yıllardan sonra çevrede bulunan 6 mezranın merkez olan Akçakavak'a göçmesiyle kurulduğu sanılmaktadır. Bu mezralar, Şehbenciler, Ormanyeri, Ören, Velenköy, Kahçılar ve Musalar olarak bilinmektedir. Sözü edilen mezraların kalıntılarına hala rastlanmaktadır. En son Musalar mezrası 1940'lı yıllarda Akçakavak Köyüne taşınmaya başlamış, 1954 yılında bu mezrada kimse kalmamıştır.Bilecik iline 55 km, Gölpazarı ilçesine 7 km uzaklıktadır.

Akçakavak, Bilecik ilinin Gölpazarı ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Akçakavak Köyü Resimleri ve Akçakavak köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Gölpazarı Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Gölpazarı Bilecik Arası Kaç Km? Gölpazarı Hava Durumu? Bilecik Köyleri ve Gölpazarı Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Bilecikli iseniz Bilecik Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Bilecikli Ünlüler arasında Gölpazarı Akçakavak Köyünde doğan biri var mı? Gölpazarı Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.