Gölpazarı Sarıhacılar Köyü

Gölpazarı Sarıhacılar Köyü

Sarıhacılar köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Sarıhacılar köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Bilecik köyleri arasında yer alan Sarıhacılar köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Gölpazarı Sarıhacılar köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Sarıhacılar köyü son dakika gelişmeleri, Sarıhacılar köyüne özgü yemekler, Gölpazarı Sarıhacılar köyünün tarihi, Sarıhacılar köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Sarıhacılar köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köy üç mahalleden oluşur. Cansızlar, Sarıhacılar ve Nasuhlar'dır. Eskilerin söylediğine göre üç kardeş gelmişler ve ayrı ayrı yere yerleşmişler. Birinin adı Nasuh (Nasuhlar Mahallesi), diğerinede Sarıhacı dendiğinden (Sarıhacılar)ve diğer kardeşte canzız ve cılız olması nedeniyile (Cansızlar) mahallelerin böyle isim aldığı söylenmektedir.

Bilecik iline 67 km, Gölpazarı ilçesine 22 km uzaklıktadır.

Sarıhacılar, Bilecik ilinin Gölpazarı ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Sarıhacılar Köyü Resimleri ve Sarıhacılar köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Gölpazarı Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Gölpazarı Bilecik Arası Kaç Km? Gölpazarı Hava Durumu? Bilecik Köyleri ve Gölpazarı Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Bilecikli iseniz Bilecik Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Bilecikli Ünlüler arasında Gölpazarı Sarıhacılar Köyünde doğan biri var mı? Gölpazarı Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.