Good Girls 4. Sezon 2. Bölüm Fragmanı İzle

Good Girls 4. Sezon 2. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Good Girls 4. Sezon 2. Bölümü 14 Mart 2021 (pazar) tarihinde yayınlanacak.

Good Girls  dizisinin yeni bölümü olan 4.Sezon 2.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Good Girls, yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Good Girls dizisi 4.Sezon 2.Bölüm yeni fragman izle…

Good Girls Genel Hikaye | Konusu

Dizi, ay sonunu getirmeye zorlanan, banliyöde yaşayan 2 kadını anlatıyor. Grubun elebaşı; Beth (Perkins), kocası Dean’in (Matthew Lillard) bir ilişkisi olduğunu öğrendiğinde hayal kırıklığına uğramıştır.

Hayattan bıkmış ve kızgın olan Beth, en iyi arkadaşı Ruby ve oğlunun velayetini alabilmek için iyi bir avukata ihtiyacı olan Annie (Whitman) ile birlikte; artık hayatta güvenli oynamayı bırakıp, her şeyi riske ederek bir süpermarketi soymaya karar verirler. Ancak içlerinden biri marketin müdürü tarafından görülünce beklediklerinden daha büyük bir şeyin içinde olduklarını ve düşündüklerinden çok daha zor kurtulacaklarını fark ederler.

Good Girls 4. Sezon 2.Bölüm İzle

Good Girls official website: https://www.nbc.com/good-girls

Good Girls yeni bölümü olan 4. Sezon 2.Bölümünü pazartesi günü NBC kanalından izleyebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.