Grown-ish 4. Sezon 5. Bölüm Fragmanı İzle

Grown-ish 4. Sezon 5. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Grown-ish 4. Sezon 5. Bölümünü perşembe günü Freform kanalından izleyebilirsiniz.

Grown-ish dizisinin yeni bölümü olan 4.Sezon 5.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Grown-ish , yeni bölümleriyle perşembe günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Grown-ish dizisi 4.Sezon 5.Bölüm yeni fragman izle…

Grown-ish Genel Hikaye | Konusu

Üniversite hayatına odaklanılan dizide, hem öğrencilerin hem de yöneticilerin yaşadıkları sorunlar konu ediliyor. Johnson ailesinin en büyük kızı olan Zoey Dre üniversiteyi kazanmıştır.

Zoey, yeni bir hayata başlamanın heyecanı içesindedir. Türlü hayaller kurup evini geride bırakan genç kız üniversiteye gittiğinde hayatın sandığı kadar kolay olmadığını ve her şeyin istediği gibi olamayacağını anlar. Black-ish'in spin-off projesi olan 'Grown-ish'in oyuncu kadrosunda Yara Shahidi, Trevor Jackson, Chris Parnell, Emily Arlook gibi isimler yer alıyor.

Grown-ish 4.Sezon 5.Bölüm İzle

Grown-ish 4. Sezon 5. Bölüm Fragamanı yayınlandı, Grown-ish 4. Sezon 5. Bölümünü perşembe günü Freform kanalındanizleyebilirsiniz.

Grown-ish official website: https://freeform.go.com/shows/grown-ish

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.