Gs’nin Yeni Transferleri Taraftarla Buluştu

Gs’nin Yeni Transferleri Taraftarla Buluştu

Galatasaray Futbol Takımı’nın yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı yeni transferler #AslanlarSahada etkinliğinde taraftarla buluştu. DJ Suat Ateşdağlı ve ünlü sanatçı Alya’nın performanslarıyla başlayan etkinlik, yeni transferlerin tanıtımıyla d

Galatasaray Futbol Takımı’nın yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı yeni transferler #AslanlarSahada etkinliğinde taraftarla buluştu.

DJ Suat Ateşdağlı ve ünlü sanatçı Alya’nın performanslarıyla başlayan etkinlik, yeni transferlerin tanıtımıyla devam etti. Milli Takım kampında bulundukları için organizasyona katılamayan yeni transferler Ryan Babel, Jimmy Durmaz, Steven Nzonzi ve Florin Andone, hazırladıkları video mesajlarla taraftara seslendi. Etkinliğin devamında teker teker anons edilerek sahneye davet edilen yeni transferler Adem Büyük, Şener Özbayraklı, Okan Kocuk, Jean Michael Seri, Christian Luyindama, Emre Mor, Taylan Antalyalı, Mario Lemina ve Radamel Falcao taraftarları selamladı.
NE MUTLU Kİ GALATASARAYLIYIZ
Yeni transferlerin sahneye çıkmasının ardından Başkan Mustafa Cengiz, İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak ve Başkan Yardımcısı Yusuf Günay sahneye geldi. Başkan Mustafa Cengiz, “Galatasarayımızın değerli mensupları, sevgili evlatları, fedakar taraftarımız, büyük camiamız; çok gergin bir transfer döneminin ardından sizlerin desteği ve istekleri doğrultusunda sahada mücadele edecek Galatasaraylı Aslanları huzurunuza getirmekten çok büyük onur duyuyoruz. Bize verdiğiniz manevi destek için sizlere çok teşekkür ederiz. Biz, siz taraftarımızın isteklerini FFP çerçevesinde, en optimum şekilde, en uygun şekilde halletmeye çalıştık. Özellikle değerli oyuncumuz Radamel Falcao transferinde maaşının belirli bir kısmını yüklenen sponsorumuz NEF’e buradan teşekkür ediyorum. Sözü uzatmak istemiyorum. Ne mutlu ki Galatasaraylıyız. Ne mutlu Galatasaraylı olana. İyi ki varsınız, hepinize saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.