Güdül Kadıobası Köyü

Güdül Kadıobası Köyü

Kadıobası köyü haberleri, Güdül Kadıobası köyü güncel son dakika gelişmeleri , Kadıobası köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler , Ankara köyleri arasında yer alan Kadıobası köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Güdül Kadıobası köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kadıobası köyü son dakika gelişmeleri, Kadıobası köyüne özgü yemekler, Güdül Kadıobası köyünün tarihi, Kadıobası köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kadıobası köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kadıobası, Ankara ilinin Güdül ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kadıobası Köyü Resimleri ve Kadıobası köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

 

Güdül Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Güdül Ankara Arası Kaç Km? Güdül Hava Durumu? Ankara Köyleri ve Güdül Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ankaralı iseniz Ankara Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ankaralı Ünlüler arasında Güdül Kadıobası Köyünde doğan biri var mı? Güdül Doğumlu Ünlüler Kimler?

Kadıobası, Ankara ilinin Güdül ilçesine bağlı bir mahalledir.Mahallenin eski ismi Yörük'tür.Daha sonra ise Kadıobası adını almıştır.Ankara iline 72 km, Güdül ilçesine 15 km uzaklıktadır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.