Gülağaç Çatalsu Köyü

Gülağaç Çatalsu Köyü

Çatalsu Köyü Haberleri, Gülağaç Çatalsu Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Çatalsu Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Aksaray Köyleri Arasında Yer Alan Çatalsu Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Gülağaç Çatalsu köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Çatalsu köyü son dakika gelişmeleri, Çatalsu köyüne özgü yemekler, Gülağaç Çatalsu köyünün tarihi, Çatalsu köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Çatalsu köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Çatalsu , Aksaray ilinin Gülağaç ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Çatalsu Köyü Resimleri ve Çatalsu köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Gülağaç Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Gülağaç Aksaray Arası Kaç Km? Gülağaç Hava Durumu? Aksaray Köyleri ve Gülağaç Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Aksaraylı iseniz Aksaray Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Aksaraylı Ünlüler arasında Gülağaç Çatalsu Köyünde doğan biri var mı? Gülağaç Doğumlu Ünlüler Kimler?

Çatalsu , Aksaray ilinin Gülağaç ilçesine bağlı bir köydür.

Aksaray iline 35 km, Gülağaç ilçesine 17 km uzaklıktadır. Köyün iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Köyde, ilköğretim okulu yoktur fakat taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Köyün içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır. Sağlık evi vardır fakat faal değildir. Okul 2007 de yapılan yeni derslikle biraz genişlemiştir. İki öğretmen ve birleştirilmiş beş sınıfta eğitim verilmektedir.

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.