Gülağaç Demirci Kasabası

Gülağaç Demirci Kasabası

Demirci Kasabası haberleri, Demirci Kasabası güncel son dakika gelişmeleri, kasaba ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Gülağaç kasabaları arasında yer alan Demirci kasabasında vefat edenler, kasabanın eski adı haberimizde.

Demirci kasabası düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Demirci kasabası son dakika gelişmeleri, kasabaya özgü yemekler, Demirci kasabasınin tarihi, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Demirci Kasabası, Aksaray ili, Gülağaç ilçesine bağlı Aksaray'ın kuş uçuşu 30 km doğusundadır. Kapadokya Bölgesi içinde Ihlara vadisine 10 km uzaklıkta, Ihlara-Derinkuyu yolunun çok yakınında kurulmuştur. İç Anadolu bölgesinin tipik özelliklerini taşıyan kasabanın denizden yüksekliği 1150 m olup, son nüfus sayımına göre nüfusu 4.360'dır.

Demirci Kasabası doğuda Gülağaç, batıda Kızılkaya ve Çatalsu, güneyde Selime, güneydoğdu Alanyurt, kuzeyde Saratlı ve Panarbaşı ile çevrilidir. Ortasından Karasu Deresi akar.

Dört mahallesi bulunmaktadır:

  •     Eskicami Mahallesi,
  •     Kalealtı Mahallesi,
  •     Kurtuluş Mahallesi
  •     ve Yenipazar Mahallesi

Demirci, Aksaray ilinin Gülağaç ilçesine bağlı bir kasabadır. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu kasabanin yakınlarından geçiyorsanız Demirci kasabası Resimleri ve Demirci kasabası videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Aksaray Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Aksaray Hava Durumu? Aksaray kasabalarını merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Aksarayli iseniz  Aksaray Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Aksarayli Ünlüler arasında Demirci kasabasında doğan biri var mı? Demirci Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.