Gülnar İshaklar Köyü

Gülnar İshaklar Köyü

İshaklar köyü haberleri, İshaklar köyü güncel son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Mersin köyleri arasında yer alan İshaklar köyünde vefat edenler ve köyün eski adı haberimizde.

İshaklar köyü hangi il ve ilçeye bağlı, Gülnar İshaklarköyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, İshaklarköyü son dakika gelişmeleri, köye ait haberler, köye özgü yemekler, köyün tarihi, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

İshaklar, Mersin'in Gülnar ilçesine bağlı, Bozyazı sınırındaki bir mahalledir. Kuzeyinde kendisinden ayrılmış Yarmasu köyü,Güneyinde Güldürgü Kanyonu, Karnaz batısında kendisinden ayrılmış Dere mahallesi, doğusunda Taşoluk vardır. Mahallenin en büyük dağı Kuzguyu Dağı'dır. Mahallede sağlık ocağı ve 8 yıllık ilköğretim okulu mevcuttur. Gülnar'a uzaklığı 36 km'dir.

İshaklar, Mersin ilinin Gülnar ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Bozyazı bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız İshaklar köyü resimleri ve İshaklar köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Gülnar Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Gülnar yöresine özgü haber kanalı var mı? Gülnar Mersin Arası Kaç Km? Gülnar Hava Durumu? Mersin Köyleri ve Yenişehir Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Mersinli iseniz Mersin Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Mersinli Ünlüler arasında Gülnar İshaklarköyünde doğan biri var mı? Gülnar Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.