Gülnar Köseçobanlı Köyü

Gülnar Köseçobanlı Köyü

Köseçobanlı köyü haberleri, Köseçobanlı köyü güncel son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Mersin köyleri arasında yer alan Köseçobanlı köyünde vefat edenler ve köyün eski adı haberimizde.

Köseçobanlı  köyü hangi il ve ilçeye bağlı, Gülnar Köseçobanlı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Köseçobanlı köyü son dakika gelişmeleri, köye ait haberler, köye özgü yemekler, köyün tarihi, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köseçobanlı Mersin ilinin kuzeybatısında yer alan bir beldedir ve Gülnar ilçesine bağlıdir. 36°25′K 33°08′D koordinatlarındaki belde ana yolların uzağındadır. Gülnar'a uzaklığı 33, Mersin'e uzaklığı ise 182.kilometredir. Taşeli yöresi denilen Orta Toros Dağlarının batı kesiminde bulunan 1300 metre rakımlı bir yerleşim yeridir. Nüfusu 2018 rakamlarıyla 2385 tir.

 

Köseçobanlı , Mersin ilinin Gülnar ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Bozyazı bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Köseçobanlı  köyü resimleri ve Köseçobanlı  köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Gülnar Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Gülnar yöresine özgü haber kanalı var mı? Gülnar Mersin Arası Kaç Km? Gülnar Hava Durumu? Mersin Köyleri ve Yenişehir Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Mersinli iseniz Mersin Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Mersinli Ünlüler arasında Gülnar Köseçobanlı köyünde doğan biri var mı? Gülnar Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.