Gülşehir Şahinler Köyü

Gülşehir Şahinler Köyü

Şahinler Köyü Haberleri, Gülşehir Şahinler Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Şahinler Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Nevşehir Köyleri Arasında Yer Alan Şahinler Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Gülşehir Şahinler köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Şahinler köyü son dakika gelişmeleri, Şahinler köyüne özgü yemekler, Gülşehir Şahinler köyünün tarihi, Şahinler köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Şahinler köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Şahinler, Nevşehir'in Gülşehir ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz iç anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Şahinler Köyü Resimleri ve Şahinler köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Gülşehir Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. iç anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Gülşehir Nevşehir Arası Kaç Km? Gülşehir Hava Durumu? Nevşehir Köyleri ve Gülşehir Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Nevşehirlı iseniz Nevşehir Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Nevşehirlı Ünlüler arasında Gülşehir Şahinler Köyünde doğan biri var mı? Gülşehir Doğumlu Ünlüler Kimler?

Şahinler, Nevşehir ilinin Gülşehir ilçesine bağlı köydür.

İl merkezine 46 km, Gülşehir İlçesi'ne 30 km uzaklıktadır.

Köyün iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.

Yıllara göre köy nüfus verileri
2012    471
2011    493
2000    729
1990    895
1985    1040

Yerleşim yeri Kızılırmak Nehri'ne yakın olması sebebiyle hayvancılık ve tarım, köylülerim başlıca geçim kaynağıdır.

Ulaşım yolları stabilize asfaltdır. Köyde sağlık ocağı, taşımalı eğitimin yapıldığı okul mevcuttur. Su ve kanalizasyon şebekeleri yanı sıra, elektrik ve telefon hattı da bulunur.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.