Gülyalı Ambarcılar Köyü

Gülyalı Ambarcılar Köyü

Ambarcılı Köyü Haberleri, Gülyalı Ambarcılı Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Ambarcılı Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Ordu Köyleri Arasında Yer Alan Ambarcılı Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Gülyalı Ambarcılı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Ambarcılı köyü son dakika gelişmeleri, Ambarcılı köyüne özgü yemekler, Gülyalı Ambarcılı köyünün tarihi, Ambarcılı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Ambarcılı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Ambarcılı , Ordu'nun Gülyalı ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Ambarcılı  Köyü Resimleri ve Ambarcılı  köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Gülyalı Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Gülyalı Ordu Arası Kaç Km? Gülyalı Hava Durumu? Ordu Köyleri ve Gülyalı Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ordulu iseniz Ordu Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ordulu Ünlüler arasında Gülyalı Ambarcılı Köyünde doğan biri var mı? Gülyalı Doğumlu Ünlüler Kimler?

Ambarcılı , Ordu ilinin Gülyalı ilçesine bağlı bir köydür.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.