Gürgentepe Alaseher Köyü

Gürgentepe Alaseher Köyü

Alaseher Köyü Haberleri, Gürgentepe Alaseher Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Alaseher Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Ordu Köyleri Arasında Yer Alan Alaseher Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Gürgentepe Ağızlar köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Ağızlar köyü son dakika gelişmeleri, Ağızlar köyüne özgü yemekler, Gürgentepe Ağızlar köyünün tarihi, Ağızlar köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Ağızlar köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Ağızlar , Ordu'nun Gürgentepe ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Ağızlar  Köyü Resimleri ve Ağızlar  köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Gürgentepe Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Gürgentepe Ordu Arası Kaç Km? Gürgentepe Hava Durumu? Ordu Köyleri ve Gürgentepe Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ordulu iseniz Ordu Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ordulu Ünlüler arasında Gürgentepe Ağızlar Köyünde doğan biri var mı? Gürgentepe Doğumlu Ünlüler Kimler?

Ağızlar , Ordu ilinin Gürgentepe ilçesine bağlı bir köydür.

Köy 1989 yılında Bahtiyarlar köyünden ayrılmıştır.Köyün ekonomisi tarım, hayvancılık, arıcılık ve fırıncılığa bağlıdır. Fındığın başı çektiği tarım ürünleri arasında mısır, patates ve fasulye de sayılabilir. Köy halkı ihtiyaçlarını karşılamak için perşembe ve pazar günleri Gürgentepe ilçesine diğer günlerde ise Ordu iline gitmektedirler.Köy her mevsim bol yağış almaktadır.

Köy halkı gelenek ve göreneklerine son derece bağlıdır. Ramazan Bayramında Buğday, mısır ve tavuk eti ile yapılan yöresel yemek olan keşkek köy meydanında köyün ileri gelenleri tarafından hazırlanarak tüm köylülere ve misafirlere ikram edilir, yemek faaliyetinin bitmesine müteakip çeşitli yarışmalar ve güreş müsabakaları düzenlenir.

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.