Güroymak Gedikpınar Köyü

Güroymak Gedikpınar Köyü

Gedikpınar köyü haberleri, Güroymak Gedikpınar köyü güncel son dakika gelişmeleri, Gedikpınar köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Bitlis köyleri arasında yer alan Gedikpınar köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Güroymak Gedikpınar köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Gedikpınar köyü son dakika gelişmeleri, Gedikpınar köyüne özgü yemekler, Güroymak Gedikpınar köyünün tarihi, Gedikpınar köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Gedikpınar köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Gedikpınar, Bitlis ilinin Güroymak ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Gedikpınar Köyü Resimleri ve Gedikpınar köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

 

Güroymak Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Güroymak Bitlis Arası Kaç Km? Güroymak Hava Durumu? Bitlis Köyleri ve Güroymak Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Bitlisli iseniz Bitlis Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Bitlisli Ünlüler arasında Güroymak Gedikpınar Köyünde doğan biri var mı? Güroymak Doğumlu Ünlüler Kimler?

 Gedikpınar, Bitlis ilinin Güroymak ilçesine bağlı bir mahalledir.Bitlis iline 62 km, Güroymak ilçesine 44 km uzaklıktadır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.