Güzelyurt Gaziemir Köyü

Güzelyurt Gaziemir Köyü

Gaziemir Köyü Haberleri, Güzelyurt Gaziemir Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Gaziemir Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Aksaray Köyleri Arasında Yer Alan Gaziemir Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Güzelyurt Gaziemir köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Gaziemir köyü son dakika gelişmeleri, Gaziemir köyüne özgü yemekler, Güzelyurt Gaziemir köyünün tarihi, Gaziemir köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Gaziemir köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Gaziemir , Aksaray ilinin Güzelyurt ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Gaziemir Köyü Resimleri ve Gaziemir köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Güzelyurt Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Güzelyurt Aksaray Arası Kaç Km? Güzelyurt Hava Durumu? Aksaray Köyleri ve Güzelyurt Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Aksaraylı iseniz Aksaray Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Aksaraylı Ünlüler arasında Güzelyurt Gaziemir Köyünde doğan biri var mı? Güzelyurt Doğumlu Ünlüler Kimler?

Gaziemir , Aksaray ilinin Güzelyurt ilçesine bağlı bir köydür.

Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur. Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur. Aksaray iline 51 km, Güzelyurt ilçesine 12 km uzaklıktadır.Köyün iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Köyde, İlk öğretim ve orta öğretim okulu vardır. İki bina haricinde diğer binalar yeni yapılmıştır. Anasınıfından tutun konferans salonuna kadar mevcuttur. Şebeke suyu da vardır. Sağlık ocağı da aktif durumdadır. Kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi vardır. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

 

 

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum