Hadim Yelmez Köyü

Hadim Yelmez Köyü

Yelmez köyü haberleri, Hadim Yelmez köyü güncel son dakika gelişmeleri, Yelmez köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Konya köyleri arasında yer alan Yelmez köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Hadim Yelmez köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yelmez köyü son dakika gelişmeleri, Yelmez köyüne özgü yemekler, Hadim Yelmez köyünün tarihi, Yelmez köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yelmez köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yelmez, Konya ilinin Hadim ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yelmez Köyü Resimleri ve Yelmez köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Hadim Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Hadim Konya Arası Kaç Km? Hadim Hava Durumu? Konya Köyleri ve Hadim Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Konyalı iseniz Konya Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Konyalı Ünlüler arasında Hadim Yelmez Köyünde doğan biri var mı? Hadim Doğumlu Ünlüler Kimler?

Yelmez, Konya ilinin Hadim ilçesine bağlı bir kasabadır. Aslında Gezlevi olan bu yer 1960 yılından sonra Yelmez adını alır. Kasabanın kuruluşu 1460 yılına kadar iner.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.