Halfeti Fıstıközü Köyü

Halfeti Fıstıközü Köyü

Fıstıközü köyü haberleri, Halfeti Fıstıközü köyü güncel son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Şanlıurfa köyleri arasında yer alan Fıstıközü köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Halfeti Fıstıközü köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Fıstıközü köyü son dakika gelişmeleri, köye özgü yemekler, Halfeti Fıstıközü köyünün tarihi, köy nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Fıstıközü köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Fıstıközü, Şanlıurfa ilinin Halfeti ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Güneydoğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Fıstıközü Köyü Resimleri ve Fıstıközü köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Şanlıurfa Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Güneydoğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Şanlıurfa Halfeti Arası Kaç Km? Halfeti Hava Durumu? Halfeti Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Şanlıurfalı iseniz Şanlıurfa Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Şanlıurfalı Ünlüler arasında Şanlıurfa Fıstıközü Köyünde doğan biri var mı? Halfeti Doğumlu Ünlüler Kimler?

Fıstıközü, Şanlıurfa ilinin Halfeti ilçesine bağlı bir mahalledir. Eski adı Tişe veya Tisa 'dır. Türk arabesk ve halk müziği sanatçısı Müslüm Gürses burada doğmuştur. Şanlıurfa il merkezine uzaklığı km, Halfeti ilçe merkezine km uzaklıktadır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
1
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.