Han Ağlarca Köyü

Han Ağlarca Köyü

Ağlarca Köyü Haberleri, Han Ağlarca Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Ağlarca Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Eskişehir Köyleri Arasında Yer Alan Ağlarca Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Han Ağlarca köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Ağlarca köyü son dakika gelişmeleri, Ağlarca köyüne özgü yemekler, Han Ağlarcaköyünün tarihi, Ağlarca köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Ağlarca köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Ağlarca, Eskişehir ilinin Han ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz iç anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Ağlarca Köyü Resimleri ve Ağlarca köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Han Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. iç anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Han Eskişehir Arası Kaç Km? Han Hava Durumu? Eskişehir Köyleri ve Han Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Eskişehirli iseniz Eskişehir Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Eskişehirli Ünlüler arasında Han Ağlarca Köyünde doğan biri var mı? Han Doğumlu Ünlüler Kimler?

Ağlarca, Eskişehir ilinin Han ilçesine bağlı bir mahalledir.Köyü büyük Çerkes sürgünüyle Kafkasyadan gelen Çerkesler kurmuştur. Mahallenin tamamı şapsığ dırEskişehir iline 103 km, Han ilçesine 8 km uzaklıktadır.Mahallenin iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Mahallede, ilköğretim okulu yoktur fakat taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi var olup, faal durumdadır, ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Ayrıca köye Eskişehir> Erten güzergahından ve Eskişehir > ağlarca mahallesi güzergahından gelen yollar asfalt olup, mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.