Hanna 2.Sezon 1.Bölüm Fragmanı İzle

Hanna 2.Sezon 1.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Hanna 2.Sezon 1.Bölümü 3 Temmuz 2020 (cuma) tarihinde yayınlanacak.

Hanna dizisinin yeni bölümü olan 2.Sezon 1.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Hanna, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Hanna dizisi 2.Sezon 1.Bölüm fragman izle…

Hanna Genel Hikaye | Konusu

Aksiyon türündeki “Hanna” ilk sezonunda, Doğu Avrupa’daki bir ormanda yetişen 15 yaşındaki Hanna’nın sıradışı maceralarını işledi. Hanna, ormanda birlikte yaşadığı babası Erik Heller’in kararıyla tüm hayatını savunma teknikleri öğrenerek geçirir. Ancak gizemli bir CIA ajanı tarafından keşfedilmeleri sonucu yolları ayrılır. Hanna bu andan itibaren peşine takılan, ne istediğini bilmediği bu ajandan kurtulmak ve babasını bulmak için yıllardır öğrendiği tüm teknikleri kullanmak zorunda kalacaktır.

“Hanna”nın başrollerini Esmé Creed-Miles, Joel Kinnaman ve Mireille Enos paylaşıyor. Filmin senaristi David Farr tarafından ekrana taşınan dizi, sekiz bölüm halinde izleyici karşısına çıktı. Dizinin ikinci sezon senarist koltuğu da David Farr’a emanet edilirken yürütücü yapımcı kadrosunda Tom Coan, Andrew Woodhead, Eric Fellner, Tim Bevan, Marty Adelstein ve Becky Clements var.

Hanna 2.Sezon 1.Bölüm İzle

Hanna dizisinin yeni bölümü olan 2.sezon 1.bölümünü Amazon kanalından cuma günü izleyebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.