Harran’da 250 ev onarılacak

Harran’da 250 ev onarılacak

Birleşmiş Milletler Uluslararası Göç Örgütü (IOM)-UN Migration Agency tarafından yürütülen Ev Tadilatı projesi kapsamında Harran ilçesinde 250 evin...

Birleşmiş Milletler Uluslararası Göç Örgütü (IOM)-UN Migration Agency tarafından yürütülen Ev Tadilatı projesi kapsamında Harran ilçesinde 250 evin onarımı gerçekleştirilecek.

Harran'da, ihtiyaç sahibi ailelerin barındıkları evlerin durumunun iyileştirilmesi için Birleşmiş Milletler Uluslararası Göç Örgütü (IOM)-UN Migration Agency gerçekleştirilecek proje kapsamında inşaat mühendisleri tadilat gerektiren evlerde keşif ve tespit çalışması yaptı.

Harran Kaymakamı Ömer Faruk Çelik ve Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Birleşmiş Milletler Uluslararası Göç Örgütü (IOM)-UN Migration Agency tarafından yürütülen "Ev Tadilatı" projesi kapsamında Harran'da yaklaşık 250 evin tadilatının yapılacak olmasının memnuniyet verici olduğunu belirterek, hem sığınmacıların, hem de ilçe halkının yararlanacağı projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Zübeyde Hanım Anaokulunda inceleme

Kaymakam Çelik ve Başkan Özyavuz ayrıca, Birleşmiş Milletler Uluslararası Göç Örgütü (IOM) - UN Migration Agency tarafından yürütülen hizmetler kapsamında Zübeyde Hanım Anaokulunu ziyaret ederek, yapılan yardımları inceledi.

Kaymakamı Ömer Faruk Çelik ve Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Harran Belediyesinin koordinasyonuyla tespit edilen Zübeyde Hanım Anaokulunda yapılan, oyun parkı, kum havuzu, mat zemin kaplama, elma ayna, yılan minder, eğitici halı, top havuzu, tırtıl, çocuk ve yetişkin bankları, galoşluk, figürlü çit ve eğitim materyali yardımı hakkında okul yöneticilerinden bilgi aldı.

Kaymakam Çelik, Birleşmiş Milletler Uluslararası Göç Örgütü (IOM) - UN Migration Agency, CS & SSUs biriminin Harran'da yürüttüğü çalışmalardan ötürü yetkililere teşekkür etti.

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz da, geleceğin teminatı çocukların eğitimine yönelik her türlü projenin içerisinde yer almaya özen gösterdiklerinin altını çizerek, "Eğitim, bizim için her zaman en öncelikli konular arasında yer almıştır, bundan sonra da öyle olacaktır" ifadelerini kullandı.

Harran’da 250 ev onarılacak

Harran’da 250 ev onarılacak

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.