Hasan Ruhani' nin yardımcısı Masumane İbtikar koronavirüse yakalandı

Hasan Ruhani' nin yardımcısı Masumane İbtikar koronavirüse yakalandı

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani' nin yardımcısı Masumane İbtikar koronavirüse yakalandığı açıklandı.

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani' nin yardımcısı Masumane İbtikar koronavirüse yakalandığı açıklandı.

İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Masume İbtikar, yeni tip koronavirüse yakalandı. Daha önce de İran Sağlık Bakanı Yardımcısı İreç Harirçi ve Hükümet Sözcüsü Ali Rebii ve Ulusal Güvenlik ve Dış Politikalar Komisyonu Başkanı Mücteba Zünnur da koronavirüse yakalandığı açıklanmıştı.

İRAN' DA SON DURUM NE?

İran'da koronavirüs nedeniyle 4 kişi daha hayatını kaybetti, ölü sayısı 26'ya, vaka sayısı 245'e yükseldi. İtalya'da ise iki kişi daha hayatını kaybetti, ölü sayısı 14'e yükseldi.

İran'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle 4 kişi daha hayatını kaybederken, can kaybı 26'ya, vaka sayısı 245'e yükseldi.

Fars Haber Ajansına göre, İran Sağlık Bakanlığı Halkla İlişkiler Sorumlusu Kiyanuş Cihanpur, ülkedeki koronavirüs vakalarıyla ilgili, "Bugüne kadar vatandaşlarımızdan 26'sı hayatını kaybetti. Vaka sayısı 245'e çıktı." bilgisini verdi.

İran resmi haber ajansı IRNA, bu sabah, ülke genelinde koronavirüsten yaşamını yitirenlerin sayısını 22, vaka sayısını ise 141 olarak duyurmuştu.

Dünya Sağlık Örgütü Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, dün yaptığı açıklamada, Kovid-19 vakalarının İran, İtalya ve Güney Kore'de "ani" artışından "derin endişe" duyduklarını belirtmişti.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.