Hasköy Düzkışla Beldesi

Hasköy Düzkışla Beldesi

Düzkışla Beldesi haberleri, Hasköy Düzkışla beldesi güncel son dakika gelişmeleri, Düzkışla beldesi ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Muş Beldeleri Arasında yer alan Düzkışla beldesinde vefat edenler, beldenin eski adı haberimizde.

Hasköy Düzkışla beldesi düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Düzkışla beldesi son dakika gelişmeleri, Düzkışla beldesine özgü yemekler, Hasköy Düzkışla beldesinin tarihi, Düzkışla beldesi nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Düzkışla beldesine ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Düzkışla, Muş ilinin Hasköy ilçesine bağlı bir beldedir. Yolunuz doğu anadolu bölgesi bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Düzkışla beldesi resimleri ve Düzkışla beldesi videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Hasköy Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu anadolu bölgesi yöresine özgü haber kanalı var mı? Hasköy Muş Arası Kaç Km? Hasköy Hava Durumu? Hasköy Beldeleri ve Muş Beldesi ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Muşlu iseniz Muş Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Muşlı Ünlüler arasında Hasköy Düzkışla Beldesinde doğan biri var mı? Hasköy Doğumlu Ünlüler Kimler?

Düzkışla, Muş ilinin Hasköy ilçesine bağlı bir beldedir.Hasköy'ye 2 km, Muş'a 20 km uzaklıktadır.Beldenin nüfusu yaklaşık 2000 dir.Beldenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Tarımda buğday ve yonca ekimi yapılmaktadır. Büyükbaş ve küçükbaş hayvancılık yaygın olarak yapılmaktadır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.