Hassa Yeniyapan Köyü

Hassa Yeniyapan Köyü

Yeniyapan Köyü haberleri, Hassa Yeniyapan köyü güncel son dakika gelişmeleri, Yeniyapan köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Hatay Köyleri Arasında yer alan Yeniyapan köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Hassa  Yeniyapan köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yeniyapan köyü son dakika gelişmeleri, Yeniyapan köyüne özgü yemekler, Hassa  Yeniyapan köyünün tarihi, Yeniyapan köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yeniyapan köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yeniyapan, Hatay ilinin Hassa  ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Yeniyapan bölgesi bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yeniyapan köyü resimleri ve Yeniyapan köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Hassa Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Yeniyapan bölgesi yöresine özgü haber kanalı var mı? Hassa Hatay Arası Kaç Km? Hassa Hava Durumu? Hassa Köyleri ve Hatay Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Hataylı iseniz Hatay Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Hataylı Ünlüler arasında Hassa  Yeniyapan Köyünde doğan biri var mı? Hassa Doğumlu Ünlüler Kimler?

Yeniyapan mahallesi Hatay ilinin Hassa ilçesine bağlı olan mahalledir.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum