Hastane çalışanlarına yaşam desteği

Hastane çalışanlarına yaşam desteği

Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Besni Devlet Hastanesi personellerine hastane içi ve hastane dışında meydana gelişebilecek...

Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Besni Devlet Hastanesi personellerine hastane içi ve hastane dışında meydana gelişebilecek kalp durmalarında yapılması gerekenler maket üzerinde uygulamalı olarak eğitim verildi.

Anestezi Uzmanları Dr. Burhan Dost ve Dr. Ramazan Kırteke tarafından gerçekleştirilen eğitimlerde tüm katılımcıların pratik yapmaları sağlandı. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Anestezi Uzmanı Dr. Burhan Dost, "Kalp durmalarında erken müdahale çok önemlidir ve yapılan her erken müdahale hayatta kalma oranını 2-4 kat artırabilmektedir. Kılavuzlarımız halktan olan kurtarıcılar için kardiyak arrest olan hastalarda kalp masajı uygulaması önerilirken KPR eğitimi almış uygulayıcıların masaja ek olarak soluk vermesi de önermektedir. Özellikle çocuk arrest vakaları ve asfiksiye bağlı vakalarda kurtarıcı soluk daha değerlidir. Bu amaçla biz de tüm çalışanlarımıza bu eğitimi vererek bu becerilerini arttırmayı hedefledik" dedi.

Hastane çalışanlarına yaşam desteği

Hastane çalışanlarına yaşam desteği

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.