Hayat Şarkısı 34.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? 13 Aralık Salı

Hayat Şarkısı 34. bölüm fragmanı yayınlandı. Hayat Şarkısı dizisinin konusu, oyuncuları ve yeni bölüm fragmanı haberimizde...

Hayat Şarkısı 34.bölümüyle 13 Aralık Salıakşamı Kanal D ekranlarında olacak. Aşk Dizisi Hayat Şarkısı'ın yeni bölümünü saat 20:00’dan itibaren izleyebilirsiniz.

Hayat Şarkısı 34.bölğümde Hülya ile Melek, Cevher Ailesi'nin önünde yeniden karşı karşıya geliyorlar! Heyecan dolu yeni bölüm 13 aralık salı günü kanal d ekranlarında olacak.

Hayat şarkısı 33.Bölümde Neler Olmuştu?

Hülya, Bahar’ı yıllardır kendisinden saklamasının hesabını ablasından çok ağır bir dille sorar. Ablasıyla tüm bağlarını kopartır.

Filiz hastanede yaşam mücadelesi verirken, Süheyla ve Hatice de vicdan azabı içinde kıvranmaktadırlar. Öte yandan kendisini kaçıran adamların baskısıyla Filiz’den boşanmak istediğini bildiren bir kâğıt imzalamak zorunda kalan Cem bir yolunu bulup kaçar.

Melek kardeşinin karşısına bu sefer eskisinden çok daha farklı bir kimlikle çıkmaya kararlıdır.

Hayat Şarkısı Dizisinin Konusu

Mudanya yakınlarındaki Işıklar Köyü'nde doğup büyümüş olan Bayram ve büyürken tek arkadaşı olan kan kardeşi Salih, aralarındaki bir anlaşmazlığı tatlıya bağlamak için çocukları Melek ile Kerem’i küçük yaşta nişanlarlar ve çocuklar büyüyüp evlenme çağına gelene kadar da farklı şehirlerde yaşamlarını sürdürmeye devam ederler.

İki çocuk sahibi olan Bayram, ailesi ile yerleşmiş olduğu İstanbul’da işlerini geliştirip büyük bir servete sahip olsa da verdiği sözü unutmaz. Genç oğlu Kerim’i üniversiteden mezun olduğu gün yanına alarak  Işıklar Köyü'nde iki kızı, Hülya ve Melek ile yaşayan Salih’in kapısını çalar. Salih de verdiği söze sadıktır ve Bayram’ın gelişi ile çocukların düğün kararını kesinleştirirler. Oysa her iki ailenin çocukları geçen yıllar içerisinde kendilerine ait birer hayat kurmuş ve farklı sevdalara ve hedeflere yönelmiştir. Gençler kendi aralarında bu mecburi evlilikle ilgili kararlar alıp, buldukları çözümlerle rahatlasalar da; hiç hesaba katmadıkları Hülya’nın planları çoktan devreye girmiştir. 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar