Hayat Sevince Güzel 5.Bölüm Fragmanı 11 Temmuz

Hayat Sevince Güzel dizisinin yeni bölümü olan 5. Bölümünü pazartesi akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Hayat Sevince Güzel  dizisinin yeni bölümü olan 5. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Hayat Sevince Güzel , yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan Hayat Sevince Güzel  dizisi 5. Bölüm yeni fragman izle…

Hayat Sevince Güzel  dizisinin yeni bölümü olan 5. Bölümünü pazartesi akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Hayat Sevince Güzel dizisinin yeni bölümü olan, 5. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. Hayat Sevince Güzel Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Hayat Sevince Güzel dizisi yeni bölümleriyle pazartesi akşamları Fox Tv’de...

“Bizi biz yapan şey, yollamız çatallaştığında yaptığımız seçimleedir. Hadi bakam çık şinci işin içinden deli gız!”

Rüstem ve Muhtarın hain planları işlemekte, köy Zarife dedikodusuyla çalkalanmaktadır. Toprak ailesi ne kadar sağlam durmaya çalışsa da dedikodulardan fazlasıyla yıpranırlar. Salih, Rüstem’in karşısına çıkar ve ona iyi bir ders verir. Ancak uslanmayan Rüstem ve Muhtar, gözlerini Salih’in ekmek teknesine dikerler.

Barış ve Savaş ise Zarife’ye yapılan bu haksızlığa bir son vermek için ellerinden ne gelirse yapmaya hazırdırlar. Rüstem ve Muhtar’a geri adım attıracak kozlarını oynarlar; tabii kendi yöntemlerince.

Zarife’nin başına gelenler için kendilerini suçlayan Emine ve Osman da harekete geçerler. Acaba bu iki saf aşığın çabaları sonuç verecek mi dersiniz? her şey bir yana, Savaş, Zarife’nin hiç beklemediği bir hamle yapar. Acaba Zarife Savaş’ın hamlesine nasıl karşılık verecektir?

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar