Haymana Toyçayırı Köyü

Haymana Toyçayırı Köyü

Toyçayırı köyü haberleri, Haymana Toyçayırı köyü güncel son dakika gelişmeleri , Toyçayırı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler , Ankara köyleri arasında yer alan Toyçayırı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Haymana Toyçayırı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Toyçayırı köyü son dakika gelişmeleri, Toyçayırı köyüne özgü yemekler, Haymana Toyçayırı köyünün tarihi, Toyçayırı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Toyçayırı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Toyçayırı, Ankara ilinin Haymana ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Toyçayırı Köyü Resimleri ve Toyçayırı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

 

Haymana Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Haymana Ankara Arası Kaç Km? Haymana Hava Durumu? Ankara Köyleri ve Haymana Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ankaralı iseniz Ankara Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ankaralı Ünlüler arasında Haymana Toyçayırı Köyünde doğan biri var mı? Haymana Doğumlu Ünlüler Kimler?

Toyçayırı, Ankara ilinin Haymana ilçesine bağlı bir mahalledir.Ankara iline 142, Haymana ilçesine 68 km uzaklıktadır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.