Hayrat Şehitli Köyü

Hayrat Şehitli Köyü

Hayrat Köyleri Arasında yer alan Şehitli de kaç kişi yaşamaktadır, köye özgü yemekler hangileridir, Şehitli de vefat edenler kimler, Trabzon iline bağlı bu güzel köye nasıl gidilir.

Şehitli Köyü, Trabzon ilinin Hayrat ilçesine bağlı bir mahalledir. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Şehitli Köyü Resimleri ve şehitli köyü videosu sizin de ilginizi çekebilir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Trabzonlu iseniz Trabzon Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Trabzonlu Ünlüler arasında arsin Şehitli Köyünde doğan biri var mı? Hayrat Doğumlu Ünlüler Kimler?

Hayrat Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Hayrat Trabzon Arası Kaç Km? Hayrat Hava Durumu? Trabzon Köyleri ve Hayrat Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

Eğer köyünüzün bilgileri eksik veya yanlış ise Köy Bilgilerini Güncelle

Şehitli, Trabzon ilinin Hayrat ilçesine bağlı bir mahalledür. Trabzon iline 65 km, Hayrat ilçesine 3 km uzaklıktadır. Mahallenin iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.

Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Mahallede, ilköğretim okulu yoktur fakat taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur.

PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.