Hekimoğlu 38.Bölüm Fragmanı

Hekimoğlu 38.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü olan 38.Bölümünde neler olacak? Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü olan 38. Bölümünü salı akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Hekimoğlu hapse girmekten kurtulabilecek mi? Mahir Hekimoğlu’na karşı yumuşayacak mı? Mahkeme nasıl sonuçlanacak?  Hekimoğlu hapse girmekten kurtulabilecek mi? Zeynep’in önerdiği çözüm, itfaiyeciyi kurtarmaya yetecek mi?

Komiser Mahir’in bir süredir Hekimoğlu’nu hapse attırmak için sürdürdüğü savaşın sonuna gelinmiştir. Mahkeme tarihi gelip çatmıştır ve Hekimoğlu için 10 seneye kadar hapis cezası istenmektedir. Etrafındakiler, Hekimoğlu’nu kurtarabilmek için çabalarken, Hekimoğlu hiç beklenmedik bir hareket yapar ve son çare olarak kendini rehabilitasyon merkezine yatırır.

Bir yandan Hekimoğlu’nun ekibi de hastanede bir itfaiyeciyi tedavi etmeye çalışmaktadır. Genç itfaiyeci, büyük bir yangının orta yerinde donarcasına üşümeye başlamıştır. Hekimoğlu’nun yokluğunda, bu sıra dışı vakaya sıra dışı bir çözüm getiren kişi Zeynep olacaktır.

Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü olan 38.Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Hekimoğlu Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Hekimoğlu dizisi yeni bölümleriyle Salı akşamları 20:00 de Kanal D’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar