Hercai 13. Bölüm 2.Fragmanı

Hercai 13. Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı, Hercai dizisinin yeni bölümü olan 13. Bölümünde neler olacak? Hercai dizisinin 13. Bölümünü cuma akşam 20:00 de ATV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Hercai dizisinin yeni bölümü olan 13. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Hercai, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Atv'de yayınlanan Hercai dizisi 13. Bölüm yeni fragman izle…

hercai-13-bolum-fragmani

Hercai 13.Bölüm İzle

Bütün yaşananları açıklamak ve yeniden güvenini kazanmak için Reyyan'dan yirmi dört saat isteyen Miran, Azize Aslanbey'in müdahalesiyle karşılaşır. Sonunda Reyyan'ın yerini öğrenen ve kızını sağ salim teslim almak isteyen Hazar ise Miran'la bir kere daha karşı karşıya gelir.

Azat'ın, Gönül'ü kaçırdığını öğrenen Reyyan, kimsenin zarar görmemesi için doğru olduğunu düşündüğü kararı verir. Diğer yandan Azat'la iş birliği yaptığını düşünen Gönül, beklemediği bir durumla karşılaşınca kontrolünü kaybetmemek adına son hamlesini yapar ama bu durum olayların hiç tahmin etmediği bir noktaya taşınmasına neden olur.

Hercai dizisinin yeni bölümü olan, 13. Bölümünü HD ve tek parça olarak Atv’den izleyebilirsiniz. Hercai Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Hercai dizisi yeni bölümleriyle cuma akşamı Atv’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar