Hercai 26. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle ATV

Hercai 26. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Hercai dizisinin yeni bölümü olan 26. Bölümünde neler olacak? Hercai dizisinin yeni bölümü olan 26. Bölümünü cuma akşamları ATV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Hercai dizisinin yeni bölümü olan 26. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Hercai , yeni bölümleriyle cuma akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. ATV'de yayınlanan Hercai dizisi 26. Bölüm yeni fragman izle…

Hercai 25. Bölümde; Miran için bardağı taşıran son damla, Reyyan'ın bu zamana kadar sözüne güvenmemesi ve Elif'in gerçekleri söylemesine rağmen oyun kurduğunu düşünmesi olur. Hazar'ın gerçeği itiraf etmesi Reyyan ve Miran arasındaki tüm dengeleri değiştirir. Bir yandan Miran'a kendisini affettirmeye çalışan Reyyan diğer taraftan ailesinin söylemiş olduğu yalanın hayal kırıklığıyla baş etmeye çalışır. Elif'in Şadoğlu konağına gittiğini öğrenen Azize kontrolünü kaybeder. Şadoğlu konağında bir kere daha karşı karşıya gelen iki ailenin restleşmesi Azize'nin zor bir seçim yapmasına neden olur. Bu sırada Miran'ın Reyyan'ı affetmeyeceğini düşünen Gönül'ün gerçek yüzü yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlar. Diğer yandan Miran'a yan yanayken daha güçlü olduklarını göstermek isteyen Reyyan, acısını hafifletmek için annesinin geçmişine sığınan Miran'ı bulduğunda hiç beklenmeyen bir gerçeğin ortaya çıkması tüm yaşananların seyrini değiştirir.

Hercai Dizisi Konusu | Genel Hikaye

Midyat'ın en güçlü ailelerinden Şadoğullarının torunlarından biri olan Reyyan ile yıllar önce öldürülen anne babasının intikamını almak isteyen Miran'ın imkansız aşk hikayesini anlatıyor.

Hercai dizisinin yeni bölümü olan 26. Bölümünü HD ve tek parça olarak ATV’den izleyebilirsiniz. Hercai Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Hercai dizisi yeni bölümleriyle cuma akşamları 20:00 de ATV’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar